RO | EN


Cartea de debut în proză a regizorului Dan Vasile – în topul celor mai bune cărți pentru copii

"Cauti carti recomandate pentru copilul tau de 6 si 7 ani? Pentru a le stimula celor mici gustul pentru lectura, Calificativ.ro iti sugereaza o lista de carti pentru copii de 6 si 7 ani.

Cele mai simpatice carti pentru copii pe care ti le recomandam sunt:

- Odrin in Tara Fiburnutelor de Dan Vasile
- Galagioasa Lily de Sofie Laguna
- Zodiacul copiilor de Victor Bodo
- Povestile Fratilor Grimm de Fratii Grimm
- Aventurile lui Tom Sawyer de Mark Twain
- Basmele Romanilor de Petre Ispirescu"

 

 

Tartuffe la Zagreb!

Spectacolul „Tartuffe" de la Teatrul Clasic „Ioan Slavici" din Arad a fost invitat in această toamnă la Zagreb cu o reprezentatție in inchiderea celei de-a 24-a ediție a festivalului „Gavella Evenings". Teatrul Gavella ( www.gavella.hr ), de 50 de ani unul dintre cele mai importante teatre din Croația, are la baza programului sau estetic crezul intemeietorului său, reputatul om de teatru croat Branko Gavella, in „optimismul artistic".

 

Tartuffe, ovaționat la Zagreb!

Spectacolul, primul din Romania invitat in inchiderea "Serilor Gavellei" - unul dintre cele mai importante festivaluri de teatru croate - a fost aplaudat minute in șir de catre publicul prezent la festivitatea de decernare a premiilor. Ecouri ale succesului romanesc in Croația au inceput să apară și in presa autohtonă. 

 

"Lumina Întunericului" selelcționat la Gala Star 2010

Spectacolul "Lumina intunericului" va concura in cadrul unicului festival-concurs din spațiul cultural european care se adresează artiștilor cu posibilități de expresie deosebite, valorificate in spectacole de tip One-Man-Show: Gala Star, Bacău.

O noapte taifunoasă - ediție remixată și ..."remasterizată"!

http://taifunoasa.webs.com