RO | EN


"E un imens privilegiu pentru mine, ca artist, sa pot lucra, din cand in cand, direct cu publicul! Trecerea de la scandura scenei la ...mocheta de office imi provoaca in mod constant o permanenta stare de uimire. In fata uluitoarelor potentiale de creativitate care asteapta sa fie "activate" în absolut fiecare persoana."

Avand o experienta de mai bine de 5 ani in training, construind si livrând ateliere de dezvoltare personala, comunicare, precum si programe personalizate de Team Building pentru clienti ca PWC, Orange, Siemens, Roland Berger, L'oreal, Cora Pantelimon, etc), Dan Vasile este in prezent colaborator permanent al Euro26 Pentru ei realizeaza si sutine training-uri de Formare de Formatori, antreprenoriat social, comunicare si relatii publice, etc.

Incepând cu toamna acestui an, Compania Trainart împreună cu regizorul și trainerul Dan Vasile au creat un atelier special de leadership aducând elemente din trainingul actorului în slujba nevoilor de dezvoltare personală ale managerilor români de top.

bus_practice_2-2.pdf

revista nonverbal 02 - romana.pdf