Ateliere

Atunci cand am obtinut certificarea – la finalul unei Formari de Formatori in care aterizasem accidental (credeam eu) – nu stiam ca intamplare nu exista! Inca.

De atunci, am invatat cat de implinitor, vital, inspirant e …sa dau o pauza viselor, provocarilor mele pentru a ma ocupa de ale altora. Sa identific cu cat mai multă acuratete nevoile formarii și apoi sa construiesc si sa susțin un atelier dedicat mi se pare în același timp istovitor și regenerator. Si la final, când se impartasesc ”castigurile” și ”a-ha” urile personale iar eu simt ca ziua ar putea sa o ia de la capat, stiu ca a fost cu folos.

Si au tot fost…nenumarate ateliere Metamorphosis de leadership cu tehnici teatrale, au fost zeci de cursuri de influentare/gestionarea relațiilor dificile/improspatarea resurselor creative/si orice poate fi formulat ca nevoie de formare și declinat în experiențe de invatare provocatoare folosind improvizatia, jocurile de rol, cântecul, dansul, pantomima… Adica tot ce poate aduce mai valoros inteligenta corporala, in actiune!

Și am avut privilegiul de a intersecta viețile a sute de participanti din zeci de mari companii (si la ..”stat” si la” sfat”)

Nenumărate însă, emotiile, gândurile, perspectivele noi.

In ambele sensuri.